U hebt een plan.

 Maar u wilt niet al uw spaargeld investeren. Dan staat Argenta klaar om u te ondersteunen. Met de lening voor persoonlijke doeleinden investeren we samen in uw project. Wat dat project ook is.

_loveseat-512

Op eigen benen

Maak van uw eerste stek een echte thuis.

if_graduation_cap_2639826

Studeren

Investeer in de toekomst van uw kinderen.

Dream-01-256

En zoveel meer

Ontdek de wereld, volg uw dromen.

Bereken uw lening op maat

Door dit formulier te versturen, geeft u Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met u op te nemen en u beter van dienst te zijn. Meer informatie vindt u in het privacybeleid van Argenta.

Uw voordelen

  • vaste rentevoet
  • geen dossierkosten
  • persoonlijke service
  • voorstel op maat

U droomt van een renovatie of een nieuwe fiets?

Ontdek onze fietslening* en renovatielening*.

Racefiets of elektrische fiets?

Wat u wilt, daar wil Argenta bij helpen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

*Kredietvorm: lening op afbetaling

* Kredietvorm: lening op afbetaling op basis van Boek VII van het Wetboek Economisch Recht. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, btw BE0404 453 574, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank nv en wederzijds akkoord.

**Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 8.667 euro met een looptijd van 36 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 6,95 % betaalt u 36 maandelijkse aflossingen van 266,57 euro of in totaal 9.596,52 euro. Tarief geldig voor een lening op afbetaling voor andere uitgaven.