elektrische auto met herlaadkabel

Ontdek onze autolening op maat van uw auto en uw wensen.

Hebt u een nieuwe auto op het oog? Kiest u voor ecologisch rijden? Of hebt u een degelijke tweedehandswagen gevonden?
Dan is de vraag of u die met uw spaarcenten betaalt of er een krediet voor aangaat.

Wilt u uw spaarrekening er niet voor aanspreken?
Dan is de autolening1 van Argenta de oplossing. Bij ons krijgt u het juiste advies om te lenen voor uw personenwagen, lichte vrachtwagen, moto of motorhome.

ecologische auto

Ecologische wagen
(max. 2 jaar)

Vaste rentevoet: 1,25 % (2)

nieuwe auto

Nieuwe wagen
(max. 2 jaar)

Vaste rentevoet: 1,85 % (3)

tweedehands auto

Tweedehandswagen
(> 2 jaar)

Vaste rentevoet: 3,95 % (4)

Bereken uw autolening

Door dit formulier te versturen, geeft u Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met u op te nemen en u beter van dienst te zijn. Meer informatie over het privacybeleid van Argenta.

Uw voordelen

  • Vaste rentevoet;
  • geen dossierkosten;
  • persoonlijke service;
  • voorstel op maat;
  • speciale voorwaarden voor ecologische wagens.

Een auto kopen is een investering. Kies daarom een betrouwbare partner om hem te financieren. Op Argenta kunt u rekenen. Uw Argenta-kantoorhouder vertelt u alles over onze autolening.

Asset 2

Een nieuwe thuis of studeren ver weg van huis?

Wat u wilt, daar wil Argenta bij helpen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

*Kredietvorm: lening op afbetaling

  1. Kredietvorm: lening op afbetaling op basis van het Wetboek Economisch Recht Boek VII. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, btw BE 0404 453 574, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank nv en wederzijds akkoord. 
  2. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van € 17.313 met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 1,25 % betaalt u 48 maandelijkse aflossingen van 369,91 of in totaal € 17755,68. Voor een Lening op afbetaling voor de financiering van een ecologisch voertuig aangekocht door een particulier;
  3. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van € 17.313 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 1,85 % betaalt u 48 maandelijkse aflossingen van 374,36 of in totaal 17.969,28. Voor een Lening op afbetaling voor de financiering van een nieuwe wagen, moto of mobilhome aangekocht door een particulier.
  4. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van € 11.008 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 3,95 % betaalt u 48 maandelijkse aflossingen van 247,96 of in totaal 11.902,08. Voor een Lening op afbetaling voor de financiering van een tweedehandswagen aangekocht door een particulier.