Financier je auto aan interessante voorwaarden.

Droomauto gevonden? Argenta helpt je graag om hem te financieren.

Ontdek onze scherpe tarieven voor ecologische wagens.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ontdek onze autolening(1) op maat van je auto en je wensen.

Ecologische wagen
(max. 3 jaar)

Vaste rentevoet: 1,25 % (2)

Nieuwe wagen
(max. 3 jaar)

Vaste rentevoet: 1,85 % (3)

Tweedehandswagen
(> 3 jaar)

Vaste rentevoet: 3,95 % (4)

Simuleer en maak een afspraak

Door dit formulier te versturen, geef je Argenta informatie die gebruikt wordt om contact met jou op te nemen en je beter van dienst te zijn. Meer informatie over het privacybeleid van Argenta.

Heb je een nieuwe auto op het oog? Kies je voor ecologisch rijden? Of heb je een degelijke tweedehandswagen gevonden?
Dan is de vraag of je die met je spaarcenten betaalt of er een krediet voor aangaat.

Wil je je spaarrekening er niet voor aanspreken?
Dan is de autolening1 van Argenta de oplossing. Bij ons krijg je het juiste advies om te lenen voor je personenwagen, lichte vrachtwagen, moto of motorhome.

Je voordelen

  • Vaste rentevoet;
  • geen dossierkosten;
  • persoonlijke service;
  • voorstel op maat;
  • speciale voorwaarden voor ecologische wagens*.

* Hybride wagens, volledige elektrische wagens, LPG of CNG wagens.

Een auto kopen is een investering. Kies daarom een betrouwbare partner om hem te financieren. Op Argenta kun je rekenen. Je Argenta-kantoorhouder vertelt je alles over onze autolening.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ons aanbod

Even gerust als je passagiers?

Dat kan. Met de autoverzekering* van Argenta.

*De Polis Autoverzekering is een autoverzekering van Argenta Assuranties NV naar Belgisch recht.

Raadpleeg het informatiedocument over het verzekeringsproduct op argenta.be.

  1. Kredietvorm: lening op afbetaling op basis van het Wetboek Economisch Recht Boek VII. Kredietgever: Argenta Spaarbank nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen, btw BE0404.453.574, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen. Onder voorbehoud van aanvaarding door Argenta Spaarbank nv en wederzijds akkoord.
  2. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 17.313 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 1,25 % betaal je 48 maandelijkse aflossingen van 369,91 euro of in totaal 17.755,89 euro. Voor een lening op afbetaling voor de financiering van een ecologisch voertuig aangekocht door een particulier.
  3.  Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 17.313 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 1,85 % betaal je 48 maandelijkse aflossingen van 374,36 euro of in totaal 17.969,20 euro. Voor een lening op afbetaling voor de financiering van een nieuwe wagen, moto of mobilhome aangekocht door een particulier.
  4. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van € 11.008 euro met een looptijd van 48 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste debetrentevoet van 3,95 % betaal je 48 maandelijkse aflossingen van 247,96 euroof in totaal 11.902,12 euro. Voor een lening op afbetaling voor de financiering van een tweedehandswagen aangekocht door een particulier.